Ka hopena o ka ʻili ʻili

ULTRASONIC VIBRATION FOR FACIAL DEEP SKIN CLEANSING: Me nā haʻalulu kiʻekiʻe i kēlā me kēia kekona o ka hawewe kani ultrasonic, e komo hohonu i loko o ka ʻili, e hoʻoneʻe i ka lepo, nā ʻeleʻele kahiko a me ka corneum i mea e hoʻopau pono ai i ka haki a me nā ʻeleʻele.
KOKUA I KA WRINKLE REMOVAL A OI KA NUTRIENT ABSORPTION: ʻO kēia mea mālama ʻili e hoʻolalelale i ke kahe koko, hoʻoikaika i ka metabolism, decomposes melanin a hoʻopau i nā kiko.Kōkua ia i ka hoʻomoʻa maikaʻi ʻana i nā meaʻai o ka ʻili e hoʻomaʻemaʻe a palupalu i kou ʻili.Hoʻopau ia i nā wrinkles a kōkua i ka hoʻomaha ʻana i ka ʻili.
3 MODES OF OPERATION - LIFTING MODE - Kōkua ia e hōʻemi i ke ʻano o nā laina maikaʻi a me nā wrinkles.KA HOOMAEMAE: Wehe i na pores e wehe i ka lepo a me ka haumia a hoonui i ka hookahe ana o na keena kahiko.MOISTURIZING MODE -E kōkua kēia i ka hoʻomoʻa koke ʻana i nā meaʻai e like me ka Vitamin C a i ʻole nā ​​mea mineral i loko o ka ʻili.
NĀ HOPE TYPE TYPE NĀ HOPE: Hiki i ke ʻano ʻāpala ke hoʻomaʻemaʻe i nā haumia a me ka ʻaila i loko o ka hohonu o ka ʻili.Hiki iā ia ke wehe i ka lepo, corneum, ka momona momona a me ka ʻekene, e hāʻawi ana i kahi ʻoi aku ka maikaʻi no ka ʻili.
USB RECHARGEABLE: Hiki ke hoʻouka hou ʻia ke kelepona ma o ke awa hoʻoili ma lalo.PORTABLE AND LIGHTWEIGHT: Hiki i ka scrubber ke komo maʻalahi i kāu ʻeke huakaʻi a māmā.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-30-2021