Pehea e wehe ai i nā ʻeleʻele

Pehea e wehe ai i nā ʻeleʻele?
Hiki ke paʻakikī nā hana mālama ʻili e like me kāu e hana ai.Mai ka hoʻomaʻemaʻe ʻana a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kēlā me kēia lā i nā serums i ka pō a me nā maka maka i kēlā me kēia pule, nui nā mea hiki iā ʻoe ke hana e mālama i kou ʻili olakino a ʻālohilohi.
No laila, paʻakikī ke hoʻoikaika ʻoe e mālama i kou ʻili a ʻike mau i nā ʻeleʻele.Eia ke kumu e puka mai ai nā ʻeleʻele, he aha kāu e hana ai e wehe iā lākou a pehea e pale ai iā lākou mai ka hoʻi ʻana mai.

He aha ka ʻeleʻele?
ʻO nā ʻeleʻele he mau puʻupuʻu ʻeleʻele liʻiliʻi e ʻike ʻia ma nā pores o ka ʻili, no laila ka inoa ʻeleʻele.Hana ia i ka wā e hōʻiliʻili ai nā follicles lauoho i ka aila nui a i ʻole ka lepo a hoʻopaʻa i nā pores.

ʻOi aku ka hana ʻana o ka ʻaila ma ka ʻili
I kekahi manawa, hoʻopuka ka sebaceous gland i ka aila nui loa, kahi e pani ai i ka lauoho lauoho.Paʻa nā ʻāpana liʻiliʻi o ka lepo i ka ʻaila, e ʻike ʻia nā ʻeleʻele.
Hoʻololi Hormonal
Hiki i kekahi mau maʻi lapaʻau ke hoʻoulu i ke kaulike o nā hormones i loko o ke kino.Inā ʻaʻohe kaulike o nā hormones i ke kino, hiki i kēia ke hoʻopilikia nui i ka ʻano o ko mākou ʻili, e like me ka hana nui ʻana o ka aila.
ʻAʻole ma o nā kūlana olakino wale nō.ʻO ka poʻe menstruate e hoʻololi i kēlā me kēia mahina i nā pae hormone e hiki ke hoʻopili i ke kiʻekiʻe o ka hana ʻaila i loko o ka ʻili.
Ka waiu a me ke kō
Manaʻo kekahi poʻe hiki i ka waiu a me ke kō ke hoʻoikaika i ko lākou ʻili i ka haki.Aia kekahi mau hoʻopaʻapaʻa e pili ana i kēia, akā he mea paha ia e noʻonoʻo ai inā ʻike ʻoe i ka pilina ma waena o kou ʻili a me kāu ʻai.

Pehea e wehe ai i nā ʻeleʻele

Nā mea wehe pore
ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā pore strippers ma hope o ka ʻauʻau a i ʻole ka ʻauʻau.ʻO ka mahu mehana a me ka wai e wehe i kou pores a kōkua i ka wehe ʻana i ka ʻeleʻele i loko.Hoʻopili ka pore strippers i ka ʻili a pili i ka ʻeleʻele.Ke wehe koke ʻoe i ka ʻili pore mai ka ʻili, hoʻāla ia i ka ʻeleʻele me ia.ʻAʻole paha kēia ka hopena maikaʻi loa no nā ʻeleʻele paʻakikī.

Mea hana hoʻoheheʻe Comedone
ʻO Comedone ka hua'ōlelo dermatological no nā pore blockages e like me nā poʻo keʻokeʻo a me nā ʻeleʻele.Hoʻohana ka poʻe Dermatologists i nā mea hana hoʻoheheʻe comedone e wehe pono i nā ʻeleʻele mai ka ʻili me ka ʻole o ka pōʻino a i ʻole ka ʻili.

Pehea e pale ai i ka ʻeleʻele

Hoʻomaʻemaʻe maʻamau a wehe i ka make-up
ʻO ka mālama ʻana i ka maʻemaʻe o kou ʻili e kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻaila a hoʻōki i ka hana ʻana o nā ʻeleʻele ma kou ʻili.E koho i kahi mea hoʻomaʻemaʻe e kūpono i kou ʻano ʻili a loaʻa i kahi moisturizer ʻaila ʻole.E hoʻohana i kēia i kēlā me kēia lā e mālama i kou ʻili i ke ʻano maikaʻi.
ʻO nā mea hoʻomaʻemaʻe ʻeleʻele maikaʻi loa, nā maka a me nā mea hana
Mea paahana extractor maikai loa
BESTOPE Blackhead Remover Pimple Popper Tool Kit: loaʻa ma Alibaba
Hele mai kēia kime me nā mea hana e hoʻoponopono ai i kēlā me kēia ʻano o ka maʻi maʻamau, me ka ʻeleʻele.ʻO ka mineral microcrystalline drill particle probe, wehe i ka horny.


Ka manawa hoʻouna: Mei-15-2021