He aha ka comedo? No ke aha mākou e pono ai i ka mea hana hoʻoheheʻe comedo?

ʻO ka comedo he lauoho lauoho paʻa (pore) i loko o ka ʻili. Hoʻohui ʻia ke keratin me ka ʻaila e ālai ai i ka follicle. Hiki ke wehe ʻia kahi comedo (blackhead) a pani ʻia paha e ka ʻili (whitehead) a loaʻa me ka ʻeha a ʻaʻole paha.ʻO ka huaʻōlelo "comedo" mai ka Latin comedere, ʻo ia hoʻi "e ʻai ai", a ua hoʻohana mua ʻia e wehewehe i nā ilo parasitic;i loko o nā huaʻōlelo lapaʻau hou, hoʻohana ʻia ia e hōʻike i ke ʻano like me ka ilo o ka mea i hōʻike ʻia.

311 (1) (2)

ʻO ka maʻi ʻeha maʻamau e komo pū ana nā comedones, papules inflamed, a me nā pustules (pimples), ua kapa ʻia ʻo acne.ʻAʻole pono e huikau nā comedones me nā filament sebaceous.

Hoʻonui ʻia ka hana ʻaila i loko o ka ʻōpū sebaceous i ka wā ʻōpio, e hoʻonui ai i ka comedones a me ka ʻekene i nā ʻōpio. Loaʻa ʻia ka ʻili ma mua o ka manawa a me nā wahine me ka polycystic ovarian syndrome.

ʻO ka oxidation ma mua o ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻole a i ʻole ka lepo e ʻeleʻele ai nā poʻo ʻeleʻele.ʻO ka holoi ʻana a i ʻole ka holoi ʻana i ka ʻili i mea e ʻoi aku ka ʻino, ma ka hoʻonāukiuki ʻana i ka ʻili. ʻO ka hoʻopā ʻana a me ka ʻohi ʻana i nā comedones hiki ke hōʻeha a hoʻolaha i ka maʻi.

311 (2) (2)

Hiki i kekahi mau huahana ili ke hoʻonui i ka comedones ma ke ālai ʻana i nā pores, a ʻo nā huahana lauoho momona (e like me ka pomades) hiki ke hoʻonui i ka haki. ʻAʻole hiki i ka wai ke hoʻoulu i ka haki.

Pono paha ʻoe i kahi hāmeʻa hoʻoheheʻe comedo e wehe i nā pimples ma ka momi

ʻO ka hāmeʻa hoʻoheheʻe Comedo kahi mea nani no ka hoʻomaikaʻi holoʻokoʻa i ka nānā a me ke ʻano o kou ʻili.ʻOi aku ma mua o 100,000 micro-crystal drilling particles me ka hoʻoheheʻe ʻana i hiki ke kōkua i ka wehe ʻana i nā ʻeleʻele, exfoliate ʻili make, hoʻoikaika i ka collagen a hoʻemi i nā laina maikaʻi.Eia hou, hiki ke hoʻohana ʻia nā poʻo nani 4 ʻokoʻa me 4 mau ʻāpana ʻokoʻa o ka ʻili ma nā wahi like ʻole o kou ʻili e lilo i mea kōkua maikaʻi loa no ka ʻili maʻemaʻe, ʻoluʻolu a nani.

311 (3) (1)

ʻO ka lauoho ʻaʻole i puka maʻamau, ʻo ka lauoho irown, hiki nō hoʻi ke ālai i ka pore a hoʻoulu i kahi puʻupuʻu a i ʻole ke alakaʻi i ka maʻi (e hoʻoulu ai i ka mumū a me ka pus).

Hiki i nā genes ke hana i ka hopena o ka hoʻomohala ʻana i ka ʻeʻe. ʻOi aku ka maʻamau o nā comedones i kekahi mau lāhui.

Hāʻawi ʻia ka ʻike e ka comedo suction tool wholesaler.


Ka manawa hoʻouna: Mar-14-2022